2011-09-15

Channeling Hermes 2011-09-15

Vanuit de hemelsfeer groet ik u geliefde zielen op deze aarde. In vrede kom ik om u te helpen op uw pad naar zielengroei en eeuwig leven.
Velen zoeken naar vrede, in de chaos om hen heen, houvast zoekende bij hen die zij liefhebben. Vrede is ook te vinden in u zelf, juist in uzelf, zo u de ander ook vrede kunt gaan schenken, immers al wat u in uzelf kunt vinden, kunt u ook de ander geven, uitstralen en uitdelen. Heb vrede met uw leven, u heeft het zelf gekozen. Heb vrede met uw lichaam, u heeft het zelf gekozen. Heb vrede met de mensen om u heen, u heeft ze tenslotte zelf gekozen.
Omstandigheden en situaties veranderen voortdurend, waardoor u altijd met wijzigingen te maken zult hebben. Deze zaken hepen u om te groeien en te leren, iets wat uw leven lang op aarde plaats vindt. Zonder veranderingen zijn er tenslotte geen lessen. Wees daarom ook in vrede met alle veranderingen in uw leven, zowel de positieve als de negatieve. Want van beide uitersten valt veel te leren. Door in uw eigen veld van vrede en acceptatie te blijven, is het een genot om de veranderingen te accepteren, wetende dat alles goed is uiteindelijk.

Dit wil niet zeggen dat u geen actie mag ondernemen, als u opmerkt dat bepaalde veranderingen anderen kwetsen. Integendeel, u kunt actief deelnemen aan het leven, immers ook dat behoort bij het leven en de ervaringen die u wilt opdoen. Maar indien u actie onderneemt vanuit vrede, en met de passie van liefde zult u merken dat uw acties, gericht op verbetering en voor het goed van allen, vele malen krachtiger zullen werken en met meer invloed gedaan worden.
Handelen vanuit innerlijke vrede helpt u ook om het overzicht o de situatie van kennelijke chaos te behouden, zodat al uw handelen effectief zal zijn, gericht op liefde. Zo heeft innerlijke vrede een krachtig effect op uw leven en dat van hen die u omringen.

Laat u niet meeslepen door verhalen van anderen, ieder heeft zijn eigen waarheid en zichtsveld, zonder het geheel te (kunnen) overzien. Daardoor kunnen verhalen eenzijdig zijn en u op het verkeerde been zetten. Blijf altijd in uw vrede en uw redenatie zal helder blijven, gericht op samenwerking en oplossingen brengend.
Veel veranderingen zijn als altijd gaande, ook de energie op uw planeet, de connectie met het oude grid van bewustzijn wordt langzaam door meer en meer zielen verlaten, om over te stappen op het geheel nieuwe lichtende grid van het kristal bewustzijn. Meer en meer komen we ieder van jullie persoonlijk ophalen en aansluiten aan deze nieuwe energie en bewustzijnsfase. Het is een vreugdevolle tijd en vele zielen zijn bezig om langzaam te ontwaken vanuit de slaaptoestand waarin zij hebben verkeerd om een nieuwe fase van bewustzijn te ervaren.

Diegenen die deze fase al hebben doorlopen, die de voorlopers waren in dit proces, zijn prima in staat om steun, hulp en uitleg te geven aan hen die daar in hun proces behoefte aan hebben. Er zullen echter ook velen als vanzelf hun eigen weg hierin vinden, gesteund en geholpen door hun eigen geliefden die aan deze zijde van de sluier vertoeven.
Het is een prachtig gezicht om zovelen van jullie te zien ontwaken, en wij volgen ieder van jullie en moedigen jullie aan op jullie weg naar het licht en de waarheid.

Wij houden enorm veel van jullie.
In liefde geschreven,
Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten