Cialaar

De voor mij belangrijkste gids hier op aarde en daarbuiten is Cialaar. Al vanaf het begin bij me en nooit wijkend van mijn zijde, staan we altijd in contact met elkaar. Tot ongeveer mijn 40ste was zijn naam mij niet bekend, maar toen ik me op het spirituele pad begaf kreeg ik de tools aangereikt om daar wel achter te komen. Dit was ook een moment van vreugde om eindelijk de naam van mijn gids door te krijgen.

Het grappige was dat ik altijd dacht dat mijn gids vrouwelijk zou zijn...maar nee Cialaar is een mannelijke gids. Ik kan hem goed zien via mijn derde oog en heb hem ook getekend, met zijn hulp natuurlijk. Cialaar is meer dan alleen mijn gids. Hij heeft vele andere namen en functies en begeleid vele andere mensen ook. Enkelen daarvan ken ik, ook met een aantal van zijn andere namen en functies ben ik bekend.
Cialaar is natuurlijk ook wel gespot door andere mensen die helder kunnen zien in de andere werelden, en die krijgen een soortgelijk beeld door van deze lieve ziel. Hij is een aantal levens met mij samen op aarde geweest, onder nogal verschillende omstandigheden. Een daarvan heb ik terug mogen zien een aantal keren, dat was in Delphi ergens in de tijd dat ik daar een zieneres was, een Sybille.

Cialaar is voor mij een ziel die me veel liefde geeft, die me veel lessen leert, maar die ook humor heeft en die zacht en aardig is, meelevend maar tegelijk ook streng en krachtig. Ik heb zijn kracht ervaren op het fysieke vlak en ik weet intussen wat er kan vanuit de andere wereld. Zijn kracht is sterker dan je zou vermoeden. Hij heeft me daar op soms hardhandige wijze mee kennis laten maken, als ik zelf te koppig was om het te willen geloven. Maar altijd vanuit liefde en nooit zodanig dat ik er niet mee om kon gaan. Hij heeft me veel geleerd en veel met mij samen aan mijn ego gewerkt in die zin dat het negatieve zelfdenken weg moest slijten.

Anderen zien hem vaak als een mediterrane man, best lang en met donker haar. Een hele knappe man volgens sommigen. Vaak heeft hij een boek bij zich waarin hij alles noteert wat er met mij gebeurt. Misschien voor mijn Akasha. Ik vind het maar een maf idee dat er iemand met een boek achter je aanloopt om alles wat je doet op te schrijven ;) En nu geef ik even het woord aan hem zelf, aangezien hij ook graag zelf iets schrijft hier op zijn blad!


Lieve Lezers,

Mijn naam is Cialaar en als jullie bovenstaand omschrijving hebben gelezen weten jullie al heel wat van mij. Ik ben heel vaak bij mijn geliefde Cialara, mijn tweelingziel. De contacten met haar zijn de afgelopen jaren in veelvoud toegenomen tot mijn grote vreugde en plezier. Maar ze blijft wel een eigenzinnig en lief mens dat lang niet altijd naar mij luistert.

Ik heb het plezier om haar te begeleiden in dit leven, waarin ze met haar spirituele gaven mag groeien en op termijn anderen met raad en daad bij zal staan. Het zijn bijzondere gaven waar ze voor heeft gekozen in dit leven. Niet altijd de makkelijkste om je je werkelijke zelf te gaan herinneren in een omgeving waarin je een van de weinigen bent die dat kunnen. Het is soms een strijd, maar even vaak ook een groot genoegen om haar te zien in haar leven hier op aarde. Ik vind het een eer om via haar hier te mogen schrijven en jullie zullen ongetwijfeld meer van mij lezen op dit blog.

Onze reizen die ik aan haar doorgeef zijn echt, in de zin van beeld die ik aan haar doorgeef. Het zijn meestal beelden van het verleden of de toekomst. Dat dit in parallelle universa of dimensies gebeurt is niet altijd makkelijk uit te leggen. Ook het besef van tijd is moeilijk, sommige reizen zijn toekomst beelden, anderen zijn verleden tijd vanuit jullie gezien, maar aangezien hier tijd anders is dan bij jullie kan het net zo goed in het heden zijn. Ze verteld ze graag en af en toe zullen jullie hier dan ook wel eens iets lezen van haar reizen, of tekeningen vinden van de beelden die ze door krijgt.

Het channelen gebeurt heel vaak, en soms heeft ze niet eens in de gaten dat ik haar woorden overneem en zelf praat via haar. Het voelt voor haar soms wel raar, omdat ze dan plots een enorme kracht ervaart in wat ze zegt of schrijft, wat haar er direct aan herinnerd dat ik dan channel. Iedere week heeft ze ook nu één dag waarop is afgesproken dat ze met Hermes of met mij Channelt. Het is altijd een fijn moment voor ons die haar daarin mogen begeleiden net zoals voor haar. Ik wens u allen veel leesplezier hier op dit blog en hoop dat onze boodschappen u van dienst mogen zijn in dit avontuurlijke leven.

In liefde geschreven, Cialaar.