Wie is Cialara?

Cialara is mijn zielennaam. Niet mijn enige naam overigens, ik heb er meerdere. Op aarde draag ik op dit moment de naam Jorine, en velen kennen mij ook met deze naam alleen.

Ik ben getrouwd met een leuke lieve vent en ben moeder van drie kinderen die geboren zijn in 1997, 1999 en 2006. Alledrie nieuwetijdskinderen dus en alledrie met hun eigen pakketje en gebruiksaanwijzing. Het moederschap staat in mijn leven op dit moment centraal en alles draait daar omheen verder. Omdat ik echter zelf ook een vrij mens wil zijn, is schrijven en tekenen een hobby waarin ik me graag uitleef, vandaar dit blog.Een ander zeer belangrijk onderdeel van mijn leven is spiritualiteit. Na mijn Reiki inwijdingen is er heel veel naar me toe gekomen, dingen die ik eigenlijk altijd al wist, maar waarvan ik onbewust afstand hield, tot ik me er echt aan toe voelde. Geleid ook door mijn gids die mij daar naar toe leidde via allerlei onbewuste wegen. Intussen heb ik een heel goed contact met mijn gids, die mij met veel liefde begeleid op dit pad. Ik heb in de afgelopen jaren naast Reiki ook veel andere dingen geleerd, zoals het ontvangen van beelden van mijn gidsen die soms op zielsreizen lijken en die ik ook zo noem. Ook leerde ik foto's lezen, channelen, telepathie (maar dat was er altijd al), het omgaan met het edelstenen orakel, automatisch schrijven en automatisch tekenen van de ziel in symbolen. Intussen heb ik mijn medium training afgerond en ben ik nu werkzaam als medium met een eigen kleine praktijk die gestaag aan het groeien is.

Ik zou in de toekomst daar graag nog veel meer in gaan werken, maar met nog drie kinderen in huis is dat op dit moment een beetje lastig, ik kom letterlijk tijd en ruimte te kort soms. En laten we wel reëel blijven, je klantenkring moet groeien en je goede naam ook.

Ik heb een tijdje gechanneld in de uurtjes dat ik tijd had, maar die tijd schijnt nu steeds lastiger te vinden zijn (of ik ben veel te afgeleid door andere leuke dingen). Ik hoop dat dat weer terug komt, want het waren altijd fijne gelegenheden om de Hermes of Cialaar te laten schrijven. Zo veel liefde als er door mij heen stroomde op die momenten. Maar eerlijk is eerlijk, sinds ik mijn moestuin erbij heb en mijn praktijk steeds drukker wordt, is de tijd schaars aan het worden.

Ik heb naast het spirituele nog meer interesses, maar die hangen vaak wel weer met het spirituele samen. Zo ben ik al een tijdje bezig met de vele graancirkels die overal op aarde verschijnen. Ik vind ze prachtig en een enkele keer krijg ik een soort beeld door wat er mee te maken heeft. Zo is het soms bijna een sport waar ik met veel plezier mee bezig ben. In 2010 heb ik dan ook samen met mijn gezin enkele graancirkels in Wiltshire bezocht en wij hebben daar allemaal prachtige herinneringen aan.

Een aantal andere hobbies zijn dan nog mijn tuintje en sinds heel recent de moestuin bij een moestuin vereniging in het dorp. De moestuin is geweldig maar kost ook wel enorm veel tijd. Het is voor mij meer dan alleen maar groenten kweken, het is mijn manier om meer met mijn voeten in de aarde te komen, goed te gronden en te genieten van de pracht en praal van het pure wat moeder aarde ons te bieden heeft. 

Verder ga ik graag naar het strand, ik leef dicht bij de zee en zou er nooit te ver vandaan willen wonen. Ook ben ik gek op de bergen, ik hou ervan om de hoogte in te gaan en daar te wandelen of te skieen, dus zowel de zomer als de winter vind ik het heerlijk om in de alpen te vertoeven. Naast skieen en wandelen ben ik ook een fervent sporter in de fitnessschool, daar wil ik graag spinnen en bodypump of callenetics beoefenen. Lekker mezelf uitleven tijdens de zumbalessen of bijkomen tijdens de bodybalance track.

Je ziet het al, het is een heel pakketje die Cialara, en zo divers dat ze er zelf soms onrustig van wordt en dan kom ik erbij, haar gids om te zeggen dat het nu wel genoeg is wat ze heeft geschreven en ze wat plaatjes toe mag gaan voegen!


Ja baas ;)