2011-09-07

2011-09-07 Channeling met Hermes

Geliefde lezers,

Ik Hermes de drievoud grote spreek tot u via dit kanaal dat mijn liefde ontvangt en verder zendt. Opdat de lessen die ik geef verspreid worden onder hen die willen leren van de kennis der ouden.

Het zo boven zo beneden principe is al vele malen door velen geschreven en uitgelegd. Waarde van dit principe is te leven als een God/Godin in dit leven op uw aarde. Verheven is geen enkel mens, want ieder is gelijk en ieder leert de God/Godin in zichzelf te kennen. Het leren kennen van u zelve gaat in stappen, soms grote en soms kleine. De één groeit rustig en gestaag, de ander met horten en stoten. Iedere weg is de juiste, want ieder loopt zijn eigen pad. Oordeel daarom niet over de ander zijn pad, u weet immers niet waar het toe leidt.

Vanuit ons oogpunt aan de andere zijde, is ieder pad een weg van groei. Wij zien verder dan de meesten en nemen waar wat de ziel op zijn pad leert en hoe zijn licht toe- of afneemt gedurende dit leven.

Een geheel verlicht leven en een totaal verlichte ziel is slechts enkelen gegeven. Velen zijn op weg naar dit principe, soms zonder te beseffen wat dit werkelijk inhoudt. Zo kan het gebeuren dat een verlichting niet datgene is wat de ziel voor ogen had, de mens het niet omvatten kan. Laat uw wens om een totaal verlichte ziel te zijn een ietsje los, en ervaar de weldaad van het “zijn”. Er is geen moeten in dit leven, u moet niet verlicht zijn of opstijgen. Ieder pad is tenslotte het juiste en iedereen beleeft ook ervaringen waarvoor gekozen is.

Deze innerlijke houding zal u veel rust en kalmte bieden. U helpen in uw acceptaties van zorgelijke kwesties. U geven wat u wenst, immers alles is goed.

In uw pad van groei zullen de dingen op hun plaats gaan vallen, de puzzel van het leven raakt meer en meer compleet als u in rust de situaties leert overzien en accepteren. Dit is een innerlijke weldaad voor u, voor uzelf, echter ook voor anderen waarmee u samen leeft. Uw rust en kalmte geeft anderen ook de ruimte en de mogelijkheden tot oprechte en eerlijke communicatie, waarmee een staat van vrede voorzien is. Zo is het boven en zo zal het beneden zijn.

In liefde geschreven,

Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten