2011-08-18

Hermes

Op de velden in het westen regenbogen, donderwolken, komen vuren van verleden en heden tezamen in een vurig verlangen elkaar weder te omhelzen en omarmen.

Van de Zon in het oosten is geen enkel spoor en terug loopt de tijd dat een ieder was gevangen in het leven en lijden van de strijd.

Wees gegroet gij lieve zielen die de morgen waken en ons zijn met argusogen ontwaken. Liefde is de zegel van uw bestaan, zonder angst, noch haat, gaat u deze tijd beleven van de grootste levende zielen die gij zelf zijt. Onbevreesd treedt u ons tegemoet als gelijken in het licht. Van boven of van beneden er zal zijn groot evenwicht.

Aardse slavernij is dan verdwenen, vrijheid, liefde en vreugde alom tegenwoordig. Mist zal tijdelijk verhullen jullie zon, maar leven zal blijven, zal zijn, laat niet los het licht. Het licht van binnen van de ziel, zal eeuwig stralen en koesteren. Uw ziel is liefde, is licht en wordt geëerd in alle dimensies boven deze maar ook onder deze. Alles zal in eenheid verder gaan en u zal als een zoemende bij terugkeren tot het nest en u daar thuis voelen, gekoesterd in onze warmte en liefde.

Geliefden deze tijd is nabij en zal snel komen. Wees verheugd en vrolijk, blij en glorieus. Zing en dans en vergeet uw zorgen. Verf de kleuren om u heen en het sprankelende licht zal ze verheffen tot prachtige regenbogen die u tegemoet stralen en u verheffen.

Laat ons samen zijn zonder woorden, laat ons samenzijn zonder beeld, laat ons samen zijn zonder gevoel, maar met ons eeuwig weten van de waarachtige liefde, vastgepind in iedere ziel van jullie geliefde aarde.

Beeld zal komen, geluid zal er zijn en gevoel zal gevoeld worden door een ieder die dat wenst.

Tussen u allen zullen wij dan zichtbaar en tastbaar wandelen en onze stemmen door een ieder gehoord, zoals in verloren gegane tijden. Een leven in eenheid met het al en de geboorte van deze nieuwe episode in het leven van de mensheid.

In liefde geschreven,

Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten