2011-08-25

Donderdag 25/8/2011 Hermes over geloof en intenties

Voor diegenen die zelf controle willen over het eigen levensplan wil ik u hier wijzen op de kracht en macht van uw intenties en uw overtuigingen. In alle gelederen van de mensen heersen sterke overtuigingen over hoe het leven werkelijk in elkaar steekt. Zo is het en zo zal het zijn.

Deze overtuigingen laten geen ruimte voor anders denken en anders creëren. Jullie allen creëren jullie eigen realiteit met deze overtuigingen en geloofssystemen. Ze beïnvloeden jullie intenties en wensen.

Als de overtuiging losgelaten kan worden en het geloofssysteem ruimte biedt voor nieuwe mogelijkheden en andere realiteiten dan volgt vandaar ook de acceptatie en een nieuwe interpretatie van het werkelijk eigen kunnen. Het los durven staan van een ieder om het eigen pad te gaan bewandelen en de eigen zuivere intenties en doelen te leren kennen.

Wanneer nu deze nieuwe en zuivere intenties met kracht en zuiverheid, vanuit het diepst van de ziel tot u komen en met alle liefde die in u is worden uitgesproken zullen uw realiteit en beleven er op volgen in ongekende liefde en eenheid met het al.

Alles wat de mens in zich heeft is vele malen herleid tot gebeuren in de tijd van het bestaan. Verlaag u niet tot misdenken en misnoegen over het negatieve in uw leven. Alles is deel van uw ervaring. Sterk u in de kracht van uw liefde, keer op wederkeer. Laat niet af te geloven in uw wensen en uw intenties zullen aan kracht winnen en uitbundig zullen uw ervaringen zijn, wanneer geloofd wordt in uw eigen zijn en eigen realiteit van uw wensen. Opdat u niet aflaat het werk van uw geest die u ondersteunen zal in en op uw zielenpad met het leren beheersen en controleren van uw gedachten die zo uw intenties beïnvloeden. Een onbewuste beleefde gedachte, die geloofd wordt als zijnde de realiteit heeft grote invloed en andere intenties ten spijt veranderd zij de basis.

Van uw ware liefde is geen bewijs, uw liefde is, was, en zal altijd zijn. Onnodig is het uw liefde te bewijzen. Doch vertrouwen en geloven in uw liefde is de ware voorwaarde van uw zuivere intenties. Indien u in staat bent om uw zuivere liefde, geloof en intenties op één lijn te brengen zullen wonderen uw deel zijn en de liefde van u uit in tienvoud naar u terugstromen.

Mijn geliefden wees gerust, uw liefde is ons allen bekend. Heb vertrouwen in uw eigen liefde en geloof in de kracht ervan. Zo zullen al uw intenties en wensen in uw realiteit komen en deel van uw leven worden. Als het quickzilver op de wand, dat zich vormt naar uw gedachten, aangemoedigd door uw eigen liefde, geloof en vertrouwen.

Ik groet u op deze prachtige dag en zal u met liefde begeleiden.

Ik Ben Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten