2011-08-10

Channeling met Hermes

Mijn geliefden,

Tot in de lengte der dagen zijt gij allen geliefd door ons uit de hemelse rijken. Liefde voor de mens en zijn prachtige ziel en licht.

Liefde is het dat ons met jullie bind ten alle tijden, omdat onze liefde voor jullie allen enorm groot is. Zo groot dat slechts enkelen van jullie die kunnen bevatten. Al ons werk en onze aanwezigheid alhier is op jullie, onze geliefden, gericht. Wij laten niet af om jullie bij te staan in jullie groei in de liefde van de ziel. Waarom niet? Zul je je afvragen. Omdat die groei ons dichter bij elkaar brengt, als magneten die krachtiger worden en elkaar sterker en sterker aantrekken, zo zal de groei van jullie liefde ons ook sterker, krachtiger en duidelijker naar ons toe brengen. Zo zeer zelfs dat er momenten zullen ontstaan waarop jullie ons duidelijk kunnen gaan waarnemen, met als ons liefde en licht.

Vrees niet voor het licht, noch voor de liefde, want het is krachtig en het doet je hart ervan overslaan in vervoering van de kracht van deze liefde op jullie gericht. Vrees niet voor de zuiverheid en de felheid van ons licht, want ze bestaat enkel uit gebundelde krachtige liefde, onze bron van waaruit wij eindeloos mogen en kunnen putten. Vrees niet om zelf deel te nemen, maar put ook uit deze almachtige kosmische bron van licht en liefde.

Steek uw handen uit naar het goddelijke licht en laat het door u stromen als een witte zuivere bron van goddelijke energie, om u te zuiveren en te schonen, u te vervullen met kracht en liefde. Laat u vullen met de liefde van één, de liefde van velen, om vervolgens die zelfde liefde te vermenigvuldigen door ze uit te stralen vanuit uw heilig hart.

Straal het licht uit via uw hart, uw ogen en uw handen en wees liefde en licht in dit bestaan, opdat ieder het kan aanschouwen en mede mag ervaren en met u delen. Want het delen van het licht is vermenigvuldigend, en verrijkend. Schroom daarom niet om het goddelijke licht dat u ontvangt verder uit te delen want het zal ook u dan verrijken en uw eigen licht, uw eigen goddelijke vonk, zal oplichten van vreugde.

Zend uw glimlach voor u uit, open uw hart naar een ieder en wees de liefde die u bent!

Ik Ben

Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten