2011-08-31

Cialaar en Raidar channeling van vandaag

Lieve lezers,

Eens in verloren tijden waren onze dromen gelijk en hadden grote waarde voor de levenden. Nu zien we allen uit naar de dromen der groten, maar ontcijferen onze eigen dromen niet meer. Dromen hebben echter nog steeds ontzaglijke grote waarden voor de ontvanger, die hij mag vertalen naar zijn alledaagse leven, waarin niet altijd tijd en ruimte is voor een dagelijks ritme van meditatie of overdenking.

De dromen zijn van belang om u rust te geven of om zaken aan u duidelijk te maken. Meestal geleid door uw persoonlijke gids die u duidelijkheid wil geven in uw dagelijkse zijn.

Laat u leiden door onze boodschappen van liefde en verbondenheid, met liefde aan u geschonken.

We willen opmerken dat in deze periode veel onrust en emoties rond gaan in uw levens. Veel aanpassingen zullen nog volgen om volledig start klaar te komen voor een nieuwe periode. Vertrouwen en connectie is de sleutel om verder te gaan.

Rust en loslaten van stringente en strakke vasthoudende gedachten helpen om geduld en gerustheid in uw zijn te integreren. Leef uw dagelijkse leven intens en vol plezier, maar onthoudt uw dromen en vertaal ze.

Als een stralende ster zijn weg volgt en vervalt tot sterrenstof is niets verloren, want zij wordt opgenomen in de liefde van de haar omringende wezens. De zon zal haar verwarmen, de maan zal haar liefde schenken en de aarde heet haar welkom op haar gronden.

Als sterren zijt gij heen gegaan, als fel gekleurde zeilen nemen wij u waar op uw geliefde aarde. Alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigt u, sprankelend en levend om licht te scheppen om u heen. En na deze dienst als lichtvonk op de aarde, ligt het ware thuis als altijd op u te wachten. Het leven is een tijdelijke service en een plaats van zielengroei, waarin wij als zon en maan u zullen leiden in liefde en verwarmend uw harten zo u kunt stralen naar de mensen die u lief hebt en de reden waarvoor u naar deze plaats kwam.

Ik heb u lief, mijn geliefde sterrenvonken op deze aarde. Als de kinderen van de zon, stralend als heldere diamanten, ontsteek uw innerlijke licht en houdt het vuur warm. Wij zullen er alles aan doen om u voldoende brandstof voor een rijk en lichtend leven te geven.

Met alle liefde die in ons is,

Cialaar & Raidar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten