2011-10-05

Hermes over het ritme van het hart

Geliefde lezers,


Ik Hermes de Drievoud Grote spreek tot u vanuit de hemel met liefde. We zullen alle zielen veroveren  met liefde en in een liefdevolle sfeer van hemelse voorzienigheid.

Doe een beroep op ons elke keer als je hulp nodig hebt, hulp om je diepste angsten te overwinnen, hulp bij het overwinnen van uw onnodige negatieve emoties van het ego. Wij bieden aan om u te helpen in deze tijden van chaos, chaos van de geest.

Wees trouw aan je hart, luister naar je hart en doe wat het hart je in de oren fluistert, want het harts spreekt alleen de waarheid, uw waarheid geliefde lezers. De echte waarheid van het liefdevolle hart. Dus luister en luister heel goed naar het. Elke hartslag vertelt het je een verhaal van liefde en waarheid. Het maakt zo het ritme van je leven tot een hemelse ervaring op deze geliefde aarde waarop je loopt.

Vele generaties hebben het ritme van de hartslag genegeerd, en de mensen keerden hun rug naar hun ware natuurlijke aard. Modern wonen in betonblokken is standaard geworden in uw levens. Om terug te keren naar je hart, je ware zelf, heb je meer natuur om je heen nodig. Voel je niet tot slaaf gemaakt door de muren waarmee je jezelf hebt omringd, maar voel je vrij, om naar buiten te gaan in de open lucht. Plaats ook meer aardse natuur in uw huis. Of het nu door planten of door schelpen of stenen is. Omring jezelf met de giften van moeder aarde en ga terug naar je goddelijke zelf, en sluit je hart weer aan en luister naar zijn ritme.

Het ritme van je liefde, je leven. Verrijk jezelf met deze ware liefde en gebruik het om kalm te blijven en gefocust. Sluit het ritme van je hart aan op je persoonlijke cirkel van de tijd, om de chaos om je heen te overwinnen.

Het leven is prachtig en vol van vreugde als je het wilt zien. Er is een regendruppel op een blad waar  de zon doorheen schijnt, het bezit ieder goddelijke element van het leven. Zie hoe helder en liefdevol het zich vast houdt aan het mooie blad en zie het wonder van het leven. Deze kleine wonderen maken het verschil in je leven. Geniet van al deze kleine wonderen en je zal je leven ervaren als een leven vol wonderen. De liefde van dit universum zit in deze kleine dingen die royaal om je heen zijn verspreid met de grootste zorg en liefde voor jullie allemaal.

Voor degenen onder u die dit bericht dat ik stuur lezen, ik wil dat je weet dat het geheim van het leven niet zo'n groot geheim is. Geen samenzwering, geen verborgen agenda. Het geheim is om de fysieke wereld te ervaren met al haar kleine schoonheid, de kleine wonderen van het leven zelf. Jullie hebben allemaal enkele lessen gekozen, groot of klein. En ja sommigen van hen lijken taai en moeilijk. Maar als je de tijd nemen om te luisteren naar je hart en ook de tijd neemt om nog de wonderlijke schoonheid en kleine wonderen om je heen te zien, zal je bestaan ermee worden gevuld. Zodat je met vreugde ervaart op het pad dat je loopt, en zo zal er de liefde van je eigen hart en een stralende glinsterende weg voor je zijn. Een weg die altijd gevuld is met de waarheid en vreugde die we allemaal nodig hebben.

En als je moeilijkheden ondervind om naar je hart te luisteren, vraag ons, de goden, de engelen, alle zielen die je omringen met liefde. Wij zijn altijd bij je en zullen je altijd helpen om je eigen geliefde hart van waarheid en liefde terug te vinden.

Geniet van deze prachtige dag met liefde, op het ritme van je eigen hart.
Ik ben Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten