2012-11-05

Channeling de vier

Lieve lezers van onze werken  

De gelofte van een nieuwe tijd zal jullie op zeker verblijden met onze liefde en volle aandacht vanuit de kosmos of des Herens wegen, zoals in jullie kerken wordt gezegd. Onze gelofte van de verandering naar de nieuwe tijd met veranderingen die innerlijk in jullie plaats zullen vinden, zullen wij die jullie begeleiden gestand houden.

Tijd van processen zullen jullie dit gaan noemen, tijd zal rekbaar worden, beïnvloedbaar, alsof je zelf bepaald in welke fase of welk proces je meer tijd wil doorbrengen en in welke minder. Keuzes  zullen daarvoor wel gemaakt moeten worden. De keuze aan jou om de hoeveelheid aandacht je besteedt op het innerlijk vlak aan de juiste of onjuiste zaken en situaties. Hebben jullie al eens gevoeld hoe het is om in een bepaalde situatie via je aandacht, intentie èn gedachtekracht een verandering te weeg te brengen? Enkelen van jullie bezitten deze kracht al ten volle, aantallen meer zijn deze krachten zich meer en meer bewust en aan het bekrachtigen.

Velen zullen in de nieuwe tijd in te proces van ontwaking zich deze machtige krachten bewust gaan worden.

 

Het zullen juist die mensen zijn die puur van hart en gedachten zijn, die de hoogste kracht bezitten. Die met liefde voor al wat leeft en puur is in het hart, zal de enorme verandering het mooiste en beste ondergaan. Zij zullen zich al door de engelen gedragen voelen.

Wij staan bij iedere ziel, laat daar geen misverstand over bestaan, weet wel dat sommigen nog door hun persoonlijke purificatie proces zullen gaan, en nog hun persoonlijke lessen mogen aannemen. Deze lessen die per persoon verschillen, dienen om de vibratie van liefde en licht in een ieder te verhogen. Om te leren dat wij en jullie geen losstaande elementen in het leven zijn, maar dat iedereen verbonden is, en dat men voor elkaar er kan zijn vanuit liefde.

Natuurrampen die vele levens eisen en die jullie wereld op hun kop zetten, zijn niet alleen maar als negatief te bestempelen. Zie hoe de mensen elkaar daarna naderbij komen, elkaar beter leren kennen, samen gaan werken, elkaar daadwerkelijk steunen en liefde geven. Het brengt het liefdevolle licht in jullie sterk naar boven en laat het helder schijnen. In tijden van moeilijkheden komt ons ware licht krachtig te voorschijn.

Wij hebben de afgelopen week ongelofelijk veel lichten ontstoken zien worden op vele plaatsen op de aarde. Velen verlopen een proces van ontwaking en voelen hoe de gebeurtenissen synchroon werden waardoor zij op de juiste plaats op het juiste moment waren. Nogmaals en als altijd zullen zij zich verwonderen over dit wonderlijke toeval.

Mensen die reeds vele ervaringen hebben doorlopen die zij niet goed konden verklaren zoeken meer en meer naar antwoorden op hun vragen. Zij die deze ervaringen reeds een plek hebben kunnen geven, helpen hen de antwoorden te vinden en vele puzzels van vage gebeurtenissen zullen worden opgelost. Onze dimensies zullen minder sterk gescheiden zijn, met als gevolg dat jullie steeds vaker en gemakkelijker onze aanwezigheid gewaar zullen worden.

Zij die zonder vrees zijn en hun hart hebben gevuld met liefde zullen ons eenvoudig ervaren via de warmte of via het gevoel. Wij zijn altijd bij jullie, vanuit liefde en licht. Wij zullen jullie helpen op jullie wegen en immer de juiste persoon of situatie op jullie pad plaatsen.

Alles heeft een doel en vertrouw altijd op je innerlijke stem.

Met liefde, de vier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten