2011-11-10

Hermes schreef......

Aan de wind kan een zeilboot haar hoogste snelheid behalen, zoals jullie nu doen in grote getalen. De wind is hard maar de zee is vlak, en het zeilen gaat voorspoedig. Ja er zal af en toe best wat deining ontstaan wanneer het zo hard waait, maar jullie boten zijn erop gebouwd om met deze deining mee te gaan. Als flexibele wezens van licht zullen jullie de deining herkennen en de wind weer vol in de zeilen manouvreren. Dit is jullie tijd en jullie kans op ascentie in dit leven. Maar zoek niet naar een punt van aankomst, want dit is een eeuwigdurend proces wat jullie al vele levens bezig houdt. Zie het als een prachtige zeiltocht, zonder begin en zonder einde. Wees flexibel als het water van een rivier, dat rond alle obstakels haar weg zoekt naar de eindeloze zee van licht en liefde.

In de afgelopen dagen is er bij velen van jullie iets gebeurd wat veroorzaakt werd door weer een verandering in energie. De vele frequenties die naar jullie ieder persoonlijk worden gezonden, worden steeds weer bijgesteld en verhoogd. Met iedere verhoging krijgen jullie te maken met een gevoelsverandering. Heel subtiel, zo subtiel dat slechts enkelen het opmerken. Maar het gebeurt en het gebeurt bij iedereen. Meer en meer zullen mensen vanuit een helder denken gaan leven. Een denken dat meer in contact staat met jullie hart. Het hart vertelt jullie de waarheid en leidt jullie op het pad om meer en dichter bij je ware zelf te komen en om van daaruit alles te bekijken.

Ook voor jullie op de dag van morgen met het magische 11-11-11 zal er wederom een verandering komen in vibraties en frequenties die in en rond jullie verhoogd worden. Iedereen reageert hire anders op en daarom kan niet worden gezegd wat het jou op dat moment zal doen.

Om bij de metafoor van het zeilen terug te komen, er zal een hogere golf komen, die jullie een extra zetje vooruit zal geven, waardoor jullie snelheid verhoogd wordt. Misschien gaat jullie boot even wat meer schuin, of schommelen. Maar zodra je beseft dat dit slechts tijdelijk zal zijn is er geen angst. Een maal weer gewend aan deze hogere snelheid zullen jullie ervaren dat het heel fijn is om met deze snelheid voort te gaan.

Ik heb jullie al eerder verteld hoe je voor jezelf met een versnelling van tijd om kunt gaan, en ik wil jullie er nogmaals op attenderen. Luister naar het ritme van je hart. Laat je leiden door je hart en intuïtie, volg je gevoel en volg de stroom waarin je wordt opgenomen als je dit ritme en gevoel volgt. Ieder heeft zijn eigen unieke talenten, waarmee hij zichzelf en anderen een goede dienst bewijst. Volg je passie en je hart zal vervuld zijn met een onbeschrijflijke rijkdom. De rijkdom van het "zelf" zijn! Volg je hart en vreugde zal je deel zijn, in alles wat je doet.

Ik wens julile veel vreugde, passie, liefde en geluk toe. Vaar aan de wind en maak snelheid.

Ik ben Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten