2011-11-24

Channeling met Hermes 24-11-2011


Onder de huidige levensstijlen van de mensen zijn enorm grote verschillen te zien. Deze diversiteit van levens draagt bij aan de verschillende ervaringen die de mens wil opdoen in dit leven. Echter de kracht van de verschillen kan uit balans zijn en een nieuwe vervormde, gecreëerde balans zijn in plaats van het natuurlijke evenwicht waar de mens vanuit zichzelf naar streeft. Zie echter ook deze vervorming als onderdeel van de ervaring die je zocht. Wees je daarnaast bewust dat ieder zijn leven, zijn droom zelf plant en creëert met als doel de ervaring die het ons biedt. Dit betekent niet dat wij nu geen actie hoeven te ondernemen om anderen te helpen op hun levenspad, want ook deze activiteit is een belangrijke ervaring voor beide partijen. De één die mag ervaren hoe gelukzalig het is om door de ander echt geholpen te worden. De ander die mag ervaren hoe prachtig het is om een ander daadwerkelijk te kunnen helpen.

Vanuit de diepten van ons bestaan komen onze krachten vrij bij het uitvoeren van onze zielentaken. Bij het werken in de service van het goddelijke plan dat je bent aangegaan door te incarneren in deze persoon die je nu bent. Het vervullen van de zielentaak geeft de mens voldoening, vreugde en kracht, voortkomend uit de liefde van de ziel en de verbinding met het werk dat de ziel voor ogen had.

Het vinden van de werkelijk zielsdoelen en levenspad is niet altijd eenvoudig. Velen van jullie hebben heel wat hobbels en bobbels op dit pad gehad voordat de richting duidelijk werd. In die roerige jaren voorafgaand aan het vinden van het levensdoel doen we echter altijd de juiste ervaringen op in het leven. We leren omgaan met emoties als verdriet, afwijzing, kritiek en afgunst. Het geeft ons de kans om ons zelf te vinden en ons zelf meer kracht te geven.

Als we stappen in ons levenspad zullen we vervolgens een overvloed aan vreugde, inspiratie, synchroniteit en gemak ervaren. Door de kracht van de ziel en zijn liefde voor haar zielentaak, zijn onze intenties plotseling sterker geworden en volgen manifestaties sneller en sneller.

Niet voor iedereen is het eenvoudig om de weg van de ziel te volgen. Er moeten blokkades worden overwonnen, de stap durven nemen en de eigen waarheid uit te spreken en te leven, vergt bij sommige een innerlijke strijd die voortvloeit uit haar opvoeding en sociale omgeving van dit leven. Afhankelijk van de zielentaak is deze innerlijke strijd groter of kleiner. Het vergt moed om geheel tegen de opvoeding in de eigen weg te kiezen.

Niet iedereen heeft echter een zielentaak die deze innerlijke strijd vraagt. Wees gerust dat het niet uitmaakt welke het is, want iedere ziel zal zijn of haar leven en taak ervaren zoals gepland. En welk pad je ook hebt gekozen, alle ervaringen zijn gelijkwaardig in hun wezen.

De belangrijkste ervaring is die van mens zijn, in al haar facetten. Of je nu goed of slecht wilde zijn, alles is als ervaring gelijkwaardig en er is een les in alle mogelijke ervaringen.

Als je voelt dat je nog niet je ware zielendoel hebt gevonden, wees dan gerust, je doet altijd die ervaring op die gewenst is. En te zijner tijd zul je duidelijkheid krijgen over de ware essentie van al je ervaringen.

Ga mee in de stroom van wat er in, met en rond jou gebeurt. Ervaar het, laat de droom van dit leven vloeien en je inspiratie en intenties stromen. Zodat je als vanzelf op je zielenpad je weg vindt en de puzzel stukje voor stukje in elkaar valt.



Ik ben Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten