2013-10-11

Uriah Riva, getrouwe van Uriel

Velen kennen aartsengel Uriel wel, de krachtige aartsengel die velen van ons helpt om het licht op de wereld te verspreiden, en ons ondersteunt in het delen van onze kennis erover. Je ziet hem vaak afgebeeld met een vlam in zijn hand. De vlam van de geest, van God, het heilige licht, het vuur van de passie. Hij geeft ons inspiratie, helpt ons bij het doorgeven van kennis en bij het gebruiken van de kracht van onze passies.

Engel Uriel werkt niet alleen, hij heeft vele helpers. Een ervan is Uriah Riva, zijn vrouwelijke getrouwe engel die op dit moment op aarde is geïncarneerd, en zijn werk vanaf aarde ondersteunt. Ze draagt net als hij de vlam van de geest en het lichtend zwaard ter bescherming. Lang heeft ze niets geweten van haar afkomst of haar taak op aarde, meest gingen die dingen onbewust. Maar plots ontwaakte ze en werd ze zich van haar taak en kracht bewust.

 

Zich nog maar pas bewust van haar taken en krachten is ze een nieuwe weg ingeslagen en volgt ze zo veel als mogelijk haar zielspad. Vanuit liefde werkt ze gestaag aan haar eigen kennis en groei, en ondertussen deelt ze haar kennis met wie het wil, helpt ze met healings, met het openen van de poorten van het bewustzijnsgrid rond de aarde en wordt ze beschermd door de krachtige metgezellen van Uriel en hemzelf.

De groei die zij ervaart hierin, is deels vanuit zichzelf, is deels via anderen. De leerschool die zij op aarde heeft en volgt zal uitmonden in een leerschool voor anderen ook. Vanuit liefde en licht tracht zij nu anderen op hun spirituele pad te helpen. Ze leert hen om op hun innerlijke kunnen te vertrouwen en zichzelf te beschermen met het licht. Haar vlam geeft ze van harte door en ze hoopt dat ook anderen die vlam weer verder door zullen gaan geven, zodat velen hun eigen krachten terug vinden en gaan gebruiken.

Zij wil je meegeven, dat je de kracht in jezelf terug kan vinden, dat je mag vertrouwen op jezelf en dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn. Voel de inspiratie die binnen kan komen als je vertrouwt op je eigen kunnen. Ontdek je ware zelf, en maak jezelf zo gelukkig als maar kan, door dat te doen wat je hart je ingeeft.

Zij is, Uriah Riva.

1 opmerking: