2013-01-07

Chakra ondersteunings oefening

Zo af en toe hebben we wel eens behoefte aan een flinke boost van onze chakra's om zo weer lekker en meer gebalanceerd in ons lijf te kunnen zitten. Omdat het goed is voor een mens om dit zelf te doen deel ik jullie hierbij een van mijn korte methoden om de chakra's een flinke oppepper te geven.

 
Kleuren meditatie:
Visualiseer een rode ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je stuitje, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur rood.
Visualiseer een oranje ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je onderbuik, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur oranje.
Visualiseer een gele ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je navel, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur geel.
Visualiseer een groene ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je hart, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur groen.
Visualiseer een lichtblauwe ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je keel, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur lichtblauw.
Visualiseer een donkerblauwe ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je voorhoofd, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur donkerblauw.
Visualiseer een violette ring van licht rond je lichaam ter hoogte van je kruin, en adem drie maal in en uit denkend aan de kleur violet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten