2012-12-29

Liefde vanuit de sferen

Al tijden zijn wij bezig met jullie te begeleiden op  jullie levenswegen en vanuit liefde staan wij continu aan jullie zijde. Nooit is iemand van jullie echt alleen. Wegend de tijd van jullie bestaan op aarde in dit leven, lijkt dit een enorme opgave voor de begeleiders die jullie vergezellen op het pad, maar vanuit onze liefde en ons besef van tijd, is dit een prachtige taak om te volbrengen.

In de afgelopen weken zijn velen van jullie gewend geraakt aan weer een sneller tempo van zijn, van bestaan, en tijdens deze weken van feesten waarin velen zich naar hartenlust uitleven en anderen zich diep van binnen bezinnen op hun leven zijn wij dan ook altijd terzijde om jullie te steunen of met jullie te vieren.

De diepere beginselen van het ware leven zoals jullie dat kennen berusten niet allemaal op waarheid, daar jullie door velen zijn voorgelogen. Voorgelogen omdat zij zelf niet beter weten, maar omdat zij ook op de zelfde wijze zijn misleid. De missie van velen die ontwaakt zijn is dan ook om een stuk van het eigen bewustzijn door te geven, zodat meer en meer mensen hun ontwaking voort kunnen zetten en op een andere wijze door kunnen gaan na dit leven.

De liefde die jullie omringt is voor velen al duidelijk voelbaar aan het worden, en meer en meer kaarsen zullen ontstoken worden in deze tijd, waarin we verder gaan met het voortbestaan van jullie aarde in een andere energie, die van het vrouwelijke, het verzorgende principe. Wees ontvankelijk voor wat deze tijd jullie zal brengen en vergis je niet in de chaos die er af en toe zal zijn, omdat mensen even niet weten hoe ze verder kunnen. Overal zullen oplossingen voor gevonden worden en de tijden zullen waarlijk in een slowmotion tempo veranderen in een meer zorgzame en liefdevolle samen-leving.

Bij de diepste vragen die jullie stellen vragen wij om jullie te zoeken in het eigen hart, en daar jouw waarheid, jouw antwoord te vinden. Voel en voel en voel, ervaar de liefde waarmee wij jullie omringen, proef de smaak van zoete vreugde bij de herkenning van elkaar, bij de gevoelens van liefde die wij jullie doorgeven wanneer jij aan de andere zijde bent tijdens je dromen. Maak jezelf schoon, schoon door je met zuivere liefde te omringen, schoon vanuit zuiver water, schoon vanuit edele stenen en kristallen, schoon met wierook en kaarslicht.

Reinig jezelf zodat je meer en beter met ons kunt communiceren, vanuit een schoon en zuiver hart. Ieder mens kent zijn zwakheden, zijn fouten. Wees je bewust dat jij niet de enige bent met deze foutjes of tekortkomingen. Het is onderdeel van het mens zijn, je bent hier niet voor niets. Erken dat jij ook die dingen doet, maar dat iedereen die op aarde is nog fouten maakt. Laat je niet door een ander vertellen dat jij niet de juiste bent of dat je dingen verkeerd doet. Jij bent perfect en jij bent hier om aan jezelf te werken, anderen hoeven dat niet te doen, alleen jij, en daarom ben jij zo belangrijk, voor jezelf.

Na een proces van reiniging kun je weer verder groeien en bewust met ons samen zijn, wanneer de wens daar is, zal daar op altijd een antwoord komen. Vanuit liefde voor jullie, wachten wij geduldig, zo lang als het nodig heeft. Wij houden van jullie.

De vier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten