2012-12-15

Chakra's...

 
Afgelopen dinsdag was het tweede deel van de workshop Chakra's. Na eerst de theorie te hebben behandeld, wilde ik nu wel een spirituele draai geven aan de workshop. Want wat is er nou mooier dan zelf de chakra's bij een ander te kunnen voelen of zien? Tijdens de meditatie die we vooraf deden, kregen we al veel informatie van de ander over de chakra's en hoe die er qua kleur uitzagen. We kwamen er achter dat ze lang niet altijd precies de kleur hebben die je hier op het plaatje ziet! En ook dat ze niet altijd op de zelfde plek zitten of mooi draaien.
 
Het was zo mooi om te zien hoeveel de cursisten zelf konden zien tijdens de meditatie, en ondanks dat het rationele denken er al snel aan werd gekoppeld, waren de waarnemingen heel zuiver en herkenbaar voor de ander. Het was een eye-opener voor alle deelnemers om dit te kunnen zien tijdens de meditatie al, en nog mooier om de bevestiging achteraf te krijgen via het pendelen bij elkaar.
 
Bijzonder was ook dat er tijdens het uitpendelen gevoelens door werden gegeven om de ander te healen, om handelingen uit te voeren die geleid werden door onze gidsen. Heel mooi om daarna nog eens met de pendel langs te gaan en de verandering visueel te maken.
 
Kortom een prachtige avond! En ik ben als altijd dankbaar voor de hulp van onze gidsen en engelen die met ons samenwerkten en mij begeleidden tijdens de meditatie en healings die werden uitgevoerd. Prachtige avond, en deze workshop is zeker voor herhaling vatbaar!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten