2012-12-13

De verbinding...

Vanavond tijdens een korte zielsreis met mijn vriendin stonden we in een ruime zaal met een vloer van zand. In het zand was een cirkel getekend, met daarin een pentagram. In het centrum van het pentagram stond een groot helder kristal, het was ongeveer een meter hoog wel, en stond rechtop in het zand.

Ik zag mijn vriendin aan de andere zijde net als ik in de cirkel staan, onze gidsen stonden ieder achter ons, op de buitenring van de cirkel en keken aandachtig toe. Wij hielden beiden een klein helder kristal in onze handen, ongeveer zo groot als 15 centimeter en meer dan duimdik. Onze kleine kristallen gaven heel veel licht, zoveel dat je amper kon zien dat het een kristal was.

Met kleine stappen liepen we naar voren, richting het centrum van de zandcirkel, tot vlak voor het grote kristal. Daar vlak voor plaatsten we beiden ons kristal aan de voet van het kernkristal, waarna we ons weer oprichtten en elkaar aankeken.

We zagen elkaar via ons derde oog, ons derde oog straalde licht uit, we zagen een directe lichtlijn naar elkaars derde oog op dat moment, terwijl we beiden met onze handen tegen het moeder kristal aan stonden was de verbinding krachtig en sterk.



Terwijl wij zo stonden te observeren, begon het kristal te groeien. Niet in de breedte maar vooral in de hoogte. Het kwam hoger en hoger en begon aan de boven kant meer dikte te krijgen, alsof het daar omringd werd door nog meer kristallen die er als een cluster in bleken te schuiven. Maar het bleef één glad gaaf kristal wel. We voelden beiden de energie stromen via onze handen, door ons hele lichaam, het verwarmde ons van binnen uit.

Het kristal kwam zo hoog dat het dak er af leek te worden geduwd. Om ons heen aan de buitenrand van de cirkel kwamen meer en meer lichtwezens. Doorzichtige lichte zielen die ons omringden en ons aandachtig bekeken wel. Het voelde fijn en geborgen.

We vroegen aan de gidsen wat dit voor een kristal was, en waarom we hier waren. Dit was het antwoord van Cialaar:

Het is het kristal van moeder aarde dat de heilige kracht van het christuslicht wil versterken. Jullie hebben een deel van het bewustzijnsraster gemaakt, dit is daar de kern van, van binnenuit. Alle informatie van de aarde is in dit kristal opgeslagen en wordt met jullie verbonden, zoals met velen hier op aarde gebeurt op dit moment. Verbinding met het bewustzijnsraster en het kristal van totale liefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten