2013-08-09

Dank je wel

Channeling van woensdag 10 juli 2013 met de vier.



Dank je wel

Jullie zeggen het regelmatig in het leven. Vaak vanuit een gewoonte die jullie als kind wordt aangeleerd. Het ware "dank je wel" echter, komt vanuit het hart! Het kan verscholen liggen in een enkele blik, of een simpele aanraking. Het echte "dank je wel" brengt warmte, liefde en licht. Geeft de ander het juiste gevoel, zonder enige gemaaktheid, het is authentiek en de waarheid.

"Dank je wel" overlaadt je lichaam met positieve energie, die van jou naar de ander straalt. Je voelt het in je buik, je hart en je keel. Het brengt je rust en energie. Daarom vragen wij je om te voelen bij je zelf wat het ware "dank je wel" bij jou doet. Welk gevoel geeft het jou?

Het gevoel dat het bij jou brengt, roept het ook op in de ander. Kijk nu eens goed naar al wat je in je leven tegen komt en om je heen verzameld hebt. zie je ook dat er zo ontzettend veel is om dankbaar voor te zijn> De mensenkinderen om je heen, de natuur, de zon, die fijne momenten die je soms mag delen met anderen, een warm bad en een gevulde koelkast, de kleine bloemetjes in het gras... Er is zo onnoemlijk veel dat ons leven verrijkt en waar we dankbaar voor mogen zijn.

Dank je wel doet meer dan alleen een fijn gevoel geven; het brengt ook gezondheid met zich mee. Door waarlijk in je dankbaarheid te gaan wordt je innerlijke systeem sterk, zodat alles lichter is, en je lichaam alles wat o zijn pad komt met gratie te boven weet te komen. Dankbaar zijn voor je gezonde lichaam en gezonde geest geven je een ongelofelijke kracht!

Water dat met dankbaarheid en liefde wordt omgeven, zal je meer gezondheid brengen en zal bovendien veel delicater en verfijnder smaken.

Dank je wel, straal vanuit je hart
Dank je wel, zend vanuit je handen
Dank je wel, leef in dankbaarheid
Dank je wel, jouw waarheid!

Dank je wel, voor het luisteren en lezen.

De vier  <> <3 p="">

Geen opmerkingen:

Een reactie posten