2012-04-06

Channeling Hermes


Donderdag 29 maart 2012

Heb je al gezien hoe krachtig de zon je tegemoet komt met haar warmte en liefde? Het is lente en het is buiten vrolijk en frivool. Mens, dier en plant genieten van deze tijd van het jaar, worden vrolijker en voelen meer warmte en liefde voor al wat leeft.

Dit jaar lijkt wat betreft de lente op alle voorgaande jaren die jullie als mens in dit leven hebben mogen ervaren. En toch is het niet helemaal het zelfde.

In jullie universum is veel gaande. Veel dingen worden waargenomen maar niet verklaard door de wetenschappers op jullie aarde. De zon heeft zo in de afgelopen weken opmerkelijke vormen getoond die overeenkomen met oude voorspellingen van voor jullie heugenis. De standen van de planeten vormen bijzondere lijnen en figuren die als zeer opmerkelijk kunnen worden beschouwd.

Veel mensen zijn nu op zoek naar hun waarheid. Hun ware zelf, ware liefde, ware wijsheid komt langzaam tot hen en de vreugde van herkenning is groots.

De waarheid te kunnen leven en te kunnen zijn die je bent is een alles bepalend gegeven voor een verdere doorgang en groei als ziel.

Vul je gedachten met het zonlicht van de positieve waarden van jouw leven, jouw liefde en jouw waarheid. Leer te vertrouwen en zet je zorgen opzij. Wie leert te vertrouwen zal het juiste kunnen ontvangen en uitzenden. De sleutel is liefde. Liefde voor het zelf die de kracht van het vertrouwen en de innerlijke bron van kracht versterken en je zo beschermen tegen onzekerheid, angst en schaamte. Alles wat je vanuit die liefde doet zal heilzaam zijn.

As we niet te veel beschikken over die innerlijke liefde, voor het zelf, kan de onzekerheid via het denken en het piekeren de overhand nemen. Richt je dan op je hart en leef vanuit zelf liefde, keer op keer, mag je hier naar terug gaan en het vragen om zelf liefde en vertrouwen te delen met het denken.

Overwin je angsten door de kracht van het leven te ervaren. Jullie zijn veel sterker, wijzer en liefdevoller dan velen nu geloven. Door het leven en de oude manier van denken zijn jullie soms op het verkeerde spoor geraakt. Bang gemaakt en onheus behandeld zijn jullie gaan geloven in het inferieure van de mens. Maar de waarheid is dat jullie allen goddelijke, liefdevolle schepselen zijn, gekomen vanuit de bron van het bestaan, vanuit de liefde die is.

Vee staat nog te gebeuren in dit bijzondere jaar 2012, waarin ieder mens een stap dichter bij de waarheid zal komen, ieder op zijn eigen manier, op een vlak dat voor ieder persoonlijk belangrijk is. Zie het jaar 2012 als de lente. Een lente waarin de zaadjes vanuit het donker naar het licht zullen groeien, zich zullen verheffen en ontwaken vanuit een diepe slaap.

Enkelen van jullie zijn reeds begonnen de eerste stappen te maken naar innerlijke wijsheid, samenwerking en liefde. Deze prachtige reis zal voor velen het einddoel van vrede en ascentie in zich dragen.

Het vermengen van de wijsheid met liefde zal vervolgd worden door vrede. Julie hebben daar mooie symbolen voor die ik met jullie wil delen:

 
Wees blij, wees vreugde, wees wijs, wees liefde en ervaar vrede.

Ik heb jullie allemaal lief vanuit mijn ziel.



Ik ben Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten