2013-07-07

Channeling Hermes, zondag 7-7-2013

Over vele weken zijn we samen gekomen tot dit besluit dat er eeuwig een liefde in jullie harten is geplaatst die jullie nu mogen leren kennen. Leer de liefde van je hart, jezelf, en je liefde voor de wereld waarin je leeft. Leer dit kennen en voel de kracht ervan. Het ervaren van je liefde en je kracht geeft jou de mogelijkheid om verder te gaan met alles wat je tegenkomt, wetende dat je dit met liefde kunt ervaren en vanuit liefde kunt omvatten. Het is niet de bedoeling dat je overal een drama van maakt of er helemaal met al je verdriet in gaat zitten als de dingen niet lopen zoals je had verwacht. Omvat het met liefde en begrip en je hele leven zal veranderen.

Wees niet langer de treurwilg in je eigen bestaan, maar leef, maak liefde, maak vreugde, relax en doe met de zon mee, zend je stralen uit naar iedereen in je omgeving. Die stralen van jouw licht, zijn de stralen van jouw liefde. Oh mens wees toch eens bewust hoe mooi je bent, hoe je straalt en hoe jouw liefde via deze incarnatie van nu de wereld in komt! Zie hoe mooi je werkelijk bent en hoe mooi ook alle anderen om je heen zijn.

 
We vangen alweer een nieuwe fase aan waarin jullie meer en meer in jullie zomerse gevoel kunnen geraken, los kunnen komen van de sleur van het dagelijkse, simpelweg door naar buiten te gaan en in de zon te zijn. Zie je dat de zon jullie zo veel warmte schenkt zonder er ooit iets voor terug te vragen? Ook jij kunt zo zijn, heb je daar wel eens over nagedacht? Als jij bent zoals de zon, dan kan ieder in jouw aanwezigheid ontspannen en genieten van de warmte die je uitstraalt, je kunt dan vrolijkheid en rust creëren bij de mensen om je heen. Ze zullen genieten in jouw aanwezigheid, al doe je verder niets! Wees als de zon, zend je liefde en licht en warmte naar alle mensen die je tegenkomt in dit leven.
 
Simpelweg beseffen dat jij vanuit liefde hier bent, dat jij zelf die liefde bent, gelijk als de zon, gelijk aan iedere andere ziel, ja ook aan de wat jullie soms noemen engelen of opgestegen meesters, zij zijn allen zielen die vanuit liefde en licht werken. Dus wees als jezelf, wees als dat licht, als die liefde die je bent, en straal!
 
Fijne ZON dag iedereen,
Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten