2011-09-29


Donderdag 29-09-2011

Geliefde lezers,

Tot u spreekt Hermes met liefde vanuit de hemelrijken. Wees gegroet op deze prachtige dag vol zonneschijn, waarvan u allen zo volop geniet. Het weer in uw streken is al tijden van slag, alsof het de maat en het ritme kwijt is geraakt. Het kantelen van uw aarde is hier debet aan. Het veroorzaakt mede deze verandering. Samen met de vernieuwde energie van uw zon.

De zon die op haar beurt reageert op gebeurtenissen in haar systeem van de haar omringende planeten. Niets om u heen bestaat los van elkaar, alles is verbonden. Zo ook de zon. Uw zon is net als u verbonden met het al. Zij reageert daarom op het omringende en absorbeert en spuugt energie, zoals u dagelijks energie tot u neemt, gebruikt en weer uit scheidt. Wat u opvangt, moet u verwerken. Niet alleen eten, maar ook energie absorbeert u, alsmede daardoor de stemmingen, gedachten, gevoelens en informatie die tot u koen of vanuit uw zelf ontstaan.

Indien u niet goed reageert op deze energieën en ze vast blijft houden zetten deze zich vast in uw fysieke systeem en kunnen daar mogelijk ziektes veroorzaken. Wees daarom ten alle tijden bewust van uw eigen gedachten maar ook die van anderen. Vele negatieve gedachten komen vanuit het ego, een ego dat het niet tijdig kan verwerken, als het lichaam niet goed geaard is. Namelijk als het lichaam wel goed gegrond is in uw geliefde aarde, zal het zich bewust ontladen van deze energie die u niet ten dienst is.

Een simpele wandeling door de natuur, en vooral door een boomrijk gebied kan daarom al wonderen verrichten voor zowel uw fysieke als uw mentale gezondheid. Er zijn uiteraard meerdere manieren om uw lichaam stevig op aarde te houden en het de kans geven om te ontladen.

Velen van jullie hebben in deze tijden te maken met het verwerken van emoties. Deels door de nieuwe energieën die jullie nu bereiken, deels doordat velen van jullie bezig zijn met het uitwerken van karma. Het afronden en uitwerken, het loslaten en vol vertrouwen verder kunnen gaan is daar deel van. Geef je lichaam daarom ook aandacht. Te snel zit de mens in zijn hoofd en vergeet zijn fysiek. Neem tijd voor jezelf en mediteer of trek naar de natuur. Het zal u allen helpen in de fase van energie wisseling waar jullie allemaal stuk voor stuk doorheen gaan.

In de komende periode zullen de vibraties nogmaals verhoogt worden. Dit zal jullie opvallen door een gevoel van een tijdsversnelling. Je zult ervaren dat tijd en tijdsduur meer en meer afhankelijk zal worden van uw stemming en uw bezigheden. Zo kan het voorkomen dat uw tijd te snel voorbij schiet en u het gevoel hebt er geen baat bij te hebben en altijd te kort tijd te hebben  voor de geneugten van het leven. Het tegendeel is meestal waar, de geneugten laten uw tijd sneller stromen! Wees u bewust daarom waar u uw tijd aan besteedt.  

Zie u zelf als een kalme geest in het midden van de cirkel van tijd. Aanschouw hoe de mensen trachten de tijd in te halen aan de buitenzijde van de cirkel, rennend en vliegend, niet beseffend dat zij het zijn die hun eigen “tijd” beïnvloeden. De mens in het midden van zijn tijdscirkel nu, die kalm en geconcentreerd is, zal merken dat hij tijd genoeg heeft, voor de dingen waar hij zijn tijd aan wil besteden. In het midden van uw tijd kunt u de tijd beheersen, vanuit kalmte en met de intentie dat u tijd genoeg heeft, precies voldoende voor het geen u nodig heeft. Uw geest zet uw kalmte om in een tijdservaring die anders zal zijn dan die van een gehaast persoon. En alles om u heen zal soepel verlopen, vol synchroniteit. Daarom is de cirkel van tijd uw persoonlijke gereedschap, waar u in deze periode mee om mag leren gaan.

Ik wens u een kalme geest en een prachtige cirkel van tijd.

Met liefde geschreven,

Ik Ben Hermes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten